Besök oss

Grupper & Studiebesök

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap.

1923 TUNNBRÖD & DELI

Välkommen till vår delikatessbutik, 1923 Tunnbröd & Deli, här hittar du inte bara alla sorters tunnbröd utan även ostar och delikatesser från området såväl som från hela världen. Köp med dig hem eller prova något ur vårt utbud på plats. En tunnbrödsmacka med laxröra eller kanske en ost- och charkbricka tillsammans med vänner. Butikens 85 m2 ger gott om plats och vi erbjuder generösa öppettider som delvis är självbetjänade. Delikatessdisken är bara öppen under bemannade tider, övrig tid finns dock många av våra delikatesser färdigpackade i kylar och frysar där du kan plocka själv.

 

GRUPPER & STUDIEBESÖK

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap. Förbokning krävs och tillgängligheten kan variera under året. Hör av er till oss för närmare information.

Skicka e-post

Större sällskap

Om ni är en större grupp som t.ex. bussar, ring oss i förväg på 0613-77 39 40, så är vi förberedda när ni kommer, även om ni bara tänker handla. Å du, följ delikatessbutiken på Facebook så missar du inget. Vi finns även på Instagram under 1923 Tunnbröd & Deli.

Historierundan – Vid detta besök får man höra en berättelse om tunnbrödets och bageriets historia, från dåtid till nutid. Efter detta så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och handla i vår delikatessbutik där man även kan läsa lite om vår historia. Räkna med 15-20 minuters tidsåtgång plus den tid det tar i butiken. Pris: Vid 10 personer eller färre 250 kr. Rundturen är gratis för grupper över 10 personer. Max antal: 40 personer per runda.

Stora rundturen – Även på denna tur får man historieberättelsen som ovan men därefter får man följa med in i bageriet där vi berättar hur tunnbrödstillverkningen går till. Efter rundvandringen så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och såklart handla delikatesser i vår butik. Räkna med ca 30-40 minuters tidsåtgång plus tiden i butiken. Pris: 600 kr samt 25 kr per person. Max antal: 40 personer per runda.
Stora rundturen är tyvärr inte möjlig att boka mellan vecka 28-31 på grund av att bageriet har semesterstängt under dessa veckor.

 

Infopoint

I butiken finns även en Infopoint som är en självservicestation med turistinformation där du själv kan söka information om Höga Kusten på en iPad. Du kan även hämta Magasin Höga Kusten, kartor och annan bra information. Under tider då vi är bemannade så hjälper vi gärna till att svara på frågor.

Kontakt