Besök oss

Grupper & Studiebesök

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap.

GRUPPER & STUDIEBESÖK

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap. Förbokning krävs och tillgängligheten kan variera under året. Hör av er till oss för närmare information.

Skicka e-post

Större sällskap

Om ni är en större grupp som t.ex. bussar, ring oss i förväg på 0613-77 39 40, så är vi förberedda när ni kommer, även om ni bara tänker handla. Å du, följ delikatessbutiken på Facebook så missar du inget. Vi finns även på Instagram under 1923 Tunnbröd & Deli.

Historierundan – Vid detta besök får man höra en berättelse om tunnbrödets och bageriets historia, från dåtid till nutid. Efter detta så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och handla i vår delikatessbutik där man även kan läsa lite om vår historia. Räkna med 15-20 minuters tidsåtgång plus den tid det tar i butiken. Pris: Vid 10 personer eller färre 250 kr. Rundturen är gratis för grupper över 10 personer. Max antal: 40 personer per runda.

Stora rundturen – Även på denna tur får man historieberättelsen som ovan men därefter får man följa med in i bageriet där vi berättar hur tunnbrödstillverkningen går till. Efter rundvandringen så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och såklart handla delikatesser i vår butik. Räkna med ca 30-40 minuters tidsåtgång plus tiden i butiken. Pris: 600 kr samt 25 kr per person. Max antal: 40 personer per runda.
Stora rundturen är tyvärr inte möjlig att boka mellan vecka 28-31 på grund av att bageriet har semesterstängt under dessa veckor.

Kontakt