Här kommer ett enkelt mellanmål som ger dig ny energi innan det är dags att äta. Ät som frukost, eftermiddagsfika eller varför inte som kvällsmacka?
Avokado och Kesoröra
2 portioner
INGREDIENSER
- 2 skivor Mjälloms Tunnbröd
- 1 avokado
- 200g Keso
- 4 blad grönkål
- 0,5 citron
- 1 granatäpple
- olivolja
- flingsalt
Gör så här
- Börja med att värma ugnen till 170 grader.
- Lägg sedan 4 stora blad med grönkål i en ugnsform eller på en plåt, pressa lite citron över och massera in det lätt med lite olivolja. Strö på lite flingsalt och rosta i 5-6 minuter.
- Blanda ihop avokado med keso. Du kan börja med att mosa avokado i en skål med en gaffel tills det är mosigt och sedan är det bara att vända ner keson.
- Lägg stora drivor med kesoröran på tunnbröd och krossa över grönkålen, toppa med lite granatäppelfrön som är sådär perfekt rika på antioxidanter!