Besök vår

Bagarstuga

Här på Mjälloms har vi en alldeles egen bagarstuga där vi bakar tunnbröd med kulturspannmål, på samma sätt som man gjorde förr. Ett ekologiskt tunnbröd bakat för hand i vedeldad ugn. Passa på att titta in och känna doften av nybakat tunnbröd. Bagarstugan är öppen alla dagar under sommaren kl. 10.00-15.00.

BAGARSTUGA NO.1

Tunnbrödskurs – prova på

En trevlig liten aktivitet är att boka vår enkla tunnbrödskurs där man får prova på att baka själv tillsammans med våra bagare. Inga förkunskaper behövs. Vi tar emot max 6 personer, ett sällskap, per bakningstillfälle. Är ni fler som följer med men inte ska baka så kan de övriga titta in i vår fina delikatessbutik under tiden. Räkna med att bakningen tar ca 1-1,5 tim.

Pris: 400 kr grundavgift + 100 kr/vuxen och 80 kr/barn upp till 12 år.

Ert sällskap får bagarstugan för er själva tillsammans med handledaren under bakningen. I priset ingår bakupplevelse, bakning av ett par egna brödkakor samt en picknickorg med kaffe, saft och smör till brödet som ni kan avnjuta efteråt i gräset eller vid fikabordet utanför bagarstugan.

Tillgänglighet: Bokningskalendern endast öppen under sommaren, för tillgänglighet och bokning övrig tid maila din förfrågan till oss på baka@mjalloms.se eller ring oss på +46 613-77 39 40.

Hjärligt välkommen att baka med oss!

Kontakt