Besök vår

Bagarstuga

Här på Mjälloms har vi en alldeles egen bagarstuga där vi bakar tunnbröd med kulturspannmål, på samma sätt som man gjorde förr. Ett ekologiskt tunnbröd bakat för hand i vedeldad ugn. Passa på att titta in och känna doften av nybakat tunnbröd. Bagarstugan är öppen alla dagar under sommaren kl. 10.00-15.00.

BAGARSTUGA NO.1

Prova-på tunnbrödsbakning

Under sommarmånaderna juni till augusti är vår bagarstuga öppen alla dagar. Då kan du kika förbi och se när våra bagare och bagerskor bakar tunnbröd på samma sätt som Rut gjorde när hon startade bageriet 1923. Du kan också boka ett tillfälle för att prova på att baka tunnbröd själv.

Det är en trevlig liten aktivitet där du bakar tillsammans med våra bagare. Inga förkunskaper behövs. Vi tar emot sällskap på max 6 personer per bakningstillfälle. Är ni fler som följer med men inte ska baka så kan de övriga titta in i vår fina delikatessbutik under tiden. Räkna med att bakningen tar ca 1-1,5 tim.

Pris högsäsong (juni-aug): 500 kr grundavgift + 100 kr/vuxen och 80 kr/barn upp till 12 år.
Pris lågsäsong helgfria vardagar: 1500kr*
Pris lågsäsong helger: 2000kr*

Ert sällskap får bagarstugan för er själva tillsammans med vår bagare under bakningen. I priset ingår bakupplevelse, bakning av ett par egna brödkakor samt en picknickorg med kaffe, saft och smör till brödet som ni kan avnjuta efteråt i gräset eller vid fikabordet utanför bagarstugan.

*Tillgänglighet: Bokningskalendern är öppen under sommaren, för tillgänglighet och bokning övrig tid maila din förfrågan till oss på baka@mjalloms.se eller ring oss på +46 613-77 39 40.

Hjärligt välkommen att baka tunnbröd med oss!

Bokningsförfrågan

Kontakt